Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Дробот Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Дробот Т. Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України [Електронний ресурс] / Т. Дробот, С. Крупіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2018. - № 1. - С. 71-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2018_1_8 Проаналізовано стан овочеконсервної галузі України, тенденції та перспективи її розвитку в умовах ринкової економіки. Розглянуто проблеми продовольчій безпеки країни, формування і функціонування овочевої галузі, проблеми її розвитку в країні. Запропоновано основні шляхи вирішення цих проблем. Розглянуто, що факторами успішної діяльності багатьох великих овочеконсервних підприємств за сучасних ринкових умов є розвиток всесезонних напрямків виробництва і реалізації продукції, співпраця з між ними та сільськогосподарськими підприємствами або створення власної сировинної бази. Одним з напрямків виходу з овочевої кризи є підвищення виробництва якісної, конкурентоспроможної продукції за доступними для населення цінами та яка має потенціал виходу на зовнішні ринки овочеконсервної продукції.
|
|
|